A1.png

TROTS, PASSIE & KWALITEIT

Slagerij Atlas, een vakkundig familie bedrijf sinds 1996 met een bescheiden begin gelegen in de Javastraat te Amsterdam. Een kwaliteitsslager en leverancier van hoogwaardig ambachtelijk vlees die kwaliteit en consistentie van vlees terug wilt brengen naar zowel de winkelstraat als in de keukens.

Het bedrijf is nu in de derde generatie familiebezit en wordt gerund door Rida Harrouni. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid. Een ding dat sinds 1996 niet is veranderd, is de toewijding van de familie om vee van de allerbeste kwaliteit te kopen en de best mogelijke vleesproducten te maken. Het team van Slagerij Atlas is gespecialiseerd in het leveren van vlees, gevogelte en wild van de hoogste kwaliteit. Van biologische kippen, kwartels, eenden, en fazanten, levert Slagerij Atlas ook vlees van geiten en konijnen. Slagerij Atlas levert vlees afkomstig van boeren die ten allen tijde met respect omgaan met hun dieren. Dit heeft invloed op de smaak van het vlees dat zij produceren.

Wij hopen dat u geniet van onze bekroonde producten, gemaakt volgens de hoogste standaard met de beste ingrediënten. Met de ontwikkeling van online winkelen en levering, kunt u van Slagerij Atlas uw plaatselijke slager maken, waar u ook bent