

Onze heerlijke verse lamsgehakt is afkomstig van de schouder, nek en voorste schenkel. De gehakt is van hoog kwaliteit en zit boordevol karakter en smaak. Met precies de juiste hoeveelheid vet is het veelzijdig en heerlijk en leent het zich goed voor zelfgemaakte hamburgers, kofta's en traditionele familiefavorieten. Bij voorkeur snijden wij overtollig vet af. Ons lamsgehakt is in te vriezen op -18 graden Celsius.
DAGEN T.H.T. VERS: | 5 |
°C VERS: | 4 |
DAGEN T.H.T. DIEPVRIES: | 100 |
°C DIEPVRIES: | -18 |
Verpakking: | Vacuüm |
Geschikt om in te vriezen: | ja |
Braden: | ± 60 min op 150°C |
Product verhitten voor gebruik
LAND VAN HERKOMST: | NL |
Voedingswaarde | per 100g |
---|---|
Energie (KJ/kcal): | 905KJ / 218kcal |
Vetten: | 16 |
Waarvan verzadigd: | 4.7 |
Koolhydraten: | 0 |
Waarvan suikers: | 0 |
Vezels: | 0 |
Eiwitten: | 18.3 |
Zout: | 0 |
Natrium mg: | 74 |
NEVO-online versie 2019/6.0, RIVM, Bilthoven