- Alleen online

De kalfshaas is het zachtste en het duurste stuk vlees van het kalf. De kalfshaas ligt onder de lendenwervels (de rug) van het kalf. Het is een spier die niet of nauwelijks wordt gebruikt en daardoor is dit het meest malse stukje vlees van de kalf. Het is zo zacht dat je het vlees bijna met de vork kunt snijden. Lekker om aan één stuk door te braden of te trancheren. De kalfshaas wordt geheel ontvliesd en schoongemaakt voor u.
DAGEN T.H.T. VERS: | 5 |
°C VERS: | 4 |
DAGEN T.H.T. DIEPVRIES: | 100 |
°C DIEPVRIES: | -18 |
Verpakking: | Vacuüm |
Geschikt om in te vriezen: | ja |
Braden: | ± 60 min op 150°C |
Product verhitten voor gebruik
LAND VAN HERKOMST: | NL |
Voedingswaarde | per 100g |
---|---|
Energie (KJ/kcal): | 905KJ / 218kcal |
Vetten: | 16 |
Waarvan verzadigd: | 4.7 |
Koolhydraten: | 0 |
Waarvan suikers: | 0 |
Vezels: | 0 |
Eiwitten: | 18.3 |
Zout: | 0 |
Natrium mg: | 74 |
NEVO-online versie 2019/6.0, RIVM, Bilthoven