- Alleen online

Heerlijke malse kalfslappen. Afkomstig van de schouders en het scheenbeen. Onze kalfslappen perfect voor lang en langzaam koken met een diepe smaak en een smeltend mals textuur.
DAGEN T.H.T. VERS: | 5 |
°C VERS: | 4 |
DAGEN T.H.T. DIEPVRIES: | 100 |
°C DIEPVRIES: | -18 |
Verpakking: | Vacuüm |
Geschikt om in te vriezen: | ja |
Braden: | ± 60 min op 150°C |
Product verhitten voor gebruik
LAND VAN HERKOMST: | NL |
Voedingswaarde | per 100g |
---|---|
Energie (KJ/kcal): | 905KJ / 218kcal |
Vetten: | 16 |
Waarvan verzadigd: | 4.7 |
Koolhydraten: | 0 |
Waarvan suikers: | 0 |
Vezels: | 0 |
Eiwitten: | 18.3 |
Zout: | 0 |
Natrium mg: | 74 |
NEVO-online versie 2019/6.0, RIVM, Bilthoven