- Alleen online

Ons kalfsschenkel staat bekend om zijn subtiele smaak, staat hoog aangeschreven en wordt veel gebruikt in verschillende keukens. Het is licht verteerbaar, cholesterolarm en rijk aan vitamines en mineralen. Daarbij is het ook lekker van smaak, zacht en mals.
DAGEN T.H.T. VERS: | 5 |
°C VERS: | 4 |
DAGEN T.H.T. DIEPVRIES: | 100 |
°C DIEPVRIES: | -18 |
Verpakking: | Vacuüm |
Geschikt om in te vriezen: | ja |
Braden: | ± 60 min op 150°C |
Product verhitten voor gebruik
LAND VAN HERKOMST: | NL |
Voedingswaarde | per 100g |
---|---|
Energie (KJ/kcal): | 905KJ / 218kcal |
Vetten: | 16 |
Waarvan verzadigd: | 4.7 |
Koolhydraten: | 0 |
Waarvan suikers: | 0 |
Vezels: | 0 |
Eiwitten: | 18.3 |
Zout: | 0 |
Natrium mg: | 74 |
NEVO-online versie 2019/6.0, RIVM, Bilthoven