- Alleen online

Onze malse heerlijke runderlappen zijn afkomstig van het middenstuk van de rund en heeft een karakteristieke malse en magere vlees dat de runderlappen zo populair maakt. Uitsluitend afkomstig van met gras gevoede kuddes die op natuurlijke wijze en vrij worden gehouden.
DAGEN T.H.T. VERS: | 5 |
°C VERS: | 4 |
DAGEN T.H.T. DIEPVRIES: | 100 |
°C DIEPVRIES: | -18 |
Verpakking: | Vacuüm |
Geschikt om in te vriezen: | ja |
Braden: | ± 60 min op 150°C |
Product verhitten voor gebruik
LAND VAN HERKOMST: | NL |
Voedingswaarde | per 100g |
---|---|
Energie (KJ/kcal): | 905KJ / 218kcal |
Vetten: | 16 |
Waarvan verzadigd: | 4.7 |
Koolhydraten: | 0 |
Waarvan suikers: | 0 |
Vezels: | 0 |
Eiwitten: | 18.3 |
Zout: | 0 |
Natrium mg: | 74 |
NEVO-online versie 2019/6.0, RIVM, Bilthoven